, Rosersberg

Typ av lokal Lager, Industri, Kontor
Yta 4400 - 8800 m2

Om lokalen

Vi bygger modern lagerlokal med takhöjd på 12 meter, vilket möjliggör hög lagringskapacitet och flexibilitet passande för lagerlogistikaktörer och för produktionsföretag. Inflyttning Q1 2025. Vi har investerat i den senaste tekniken för att säkerställa en utmärkt arbetsmiljö. Vår lokal har avancerat ventilationssystem för att säkerställa luftkvalitet och komfort för dina medarbetare. Dessutom är lokalens belysning utrustad med frånvarostyrda LED-armaturer, vilket inte bara sparar energi och kostnader utan också skapar en effektiv arbetsmiljö. Golvet i lokalen har en imponerande bärighet på 6 ton per kvadratmeter och håller hög teknisk standard. Detta gör att lokalen passar perfekt för en mångfald av ändamål, oavsett om du behöver traditionellt ställagelager, automatiserade flöden eller en produktionsanläggning. Om du letar efter en lagerlokal som kombinerar hög takhöjd, miljöklassad modern teknik, och mångsidighet för olika verksamheter, så kontakta oss för mer information och boka gemensamt möte. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina lager- och produktionsbehov! Vi har planerat vår lagerfastighet med en stark miljömässig inriktning! Vi strävar efter att skapa en plats där både funktionalitet och hållbarhet går hand i hand. Här är några viktiga inslag som kännetecknar vår fastighet: Attraktiv entré: Framför vår entré kommer vi att skapa trevliga uteplatser med sittbänkar och vackra planteringar. Detta skapar en lockande och estetiskt tilltalande ingång till fastigheten, där våra hyresgäster kan njuta av en stunds avkoppling i utomhusmiljön. Laddningsinfrastruktur: Miljötänket är en integrerad del av vår fastighetsplanering. Därför kommer vi att uppgradera en betydande andel av parkeringsplatserna med laddningsboxar för elbilar. Detta gör det enkelt för våra hyresgäster att välja miljövänliga transportalternativ och minska sin klimatpåverkan. Cykelparkeringar: För de som föredrar att cykla till jobbet eller använda cykeln som en del av sin dagliga pendling, kommer vi att erbjuda säkra och bekväma cykelparkeringar. Detta uppmuntrar till en hälsosam livsstil och minskar behovet av bilanvändning. Solcellspark: På taket av fastigheten planerar vi för en imponerande solcellspark. Detta är en viktig del av vår satsning på förnybar energi och hjälper oss att minska vår klimatpåverkan ytterligare samtidigt som det ger en pålitlig energikälla för våra verksamheter. Vi är stolta över att erbjuda en lagerfastighet som inte bara är högklassig i sin funktionalitet, utan också är ett uttryck för vår starka miljömedvetenhet.

Kommunikation

Stockholms främsta logistikområde med ytterligare expansionspotential. Utmärkt läge 30 km norr om Stockholms centrum och mindre än 10 km söder om Arlanda flygplats. Oslagbar infrastruktur i anslutning till motorvägen E4:an och Ostkustbanan. Hem till en av Sveriges största intermodala terminaler som ansluter till Gävle hamn, Göteborgs hamn och Kontinentaleuropa. Enastående kollektivtrafikförbindelser med flera busslinjer. Busshållplats direkt vid fastigheten. Samt Rosersbergs tågstation.

Service

Nära till restauranger, butiker, bekvämligheter, sport och fritid i närliggande Rosersbergs centrum. Närmaste restaurangerna ligger 600 m bort med

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson