Stortorget 13B, Centrum, Malmö

Typ av lokal Kontor
Yta 104 m2
Adress Stortorget 13B, 211 22 Centrum, Malmö

Om lokalen

I en vacker fastighet vid Stortorget har vi nu nöjet att erbjuda en mindre lokal om 104 kvm. Kontoret erbjuder öppen planlösning samt ett mötesrum. Här finns även ett telefonrum samt ytterligare en yta som med fördel kan användas som teamsrum. Köket är en trivsam plats för att inta sin lunch och få lite återhämtning. Här finns det plats för både matbord och soffa. Kontoret blir tillgängligt den 1 september 2024. All tänkbar kommunikation och service finns alldeles i närheten. Fiber finns in i fastigheten. Välkommen att kontakta mig för mer information och visning!

Kommunikation

Det centrala läget gör det oerhört smidigt om du kommer med tåg eller buss. Till centralstationen där det finns både stadsbussar, regionbussar och tåg tar det endast 5 minuter att promenera. Är du bilburen finns det parkering på torget utanför och givetvis finns det parkeringshus i närheten.

Omgivning

Stortorget är stadens kärna och mer centralt läge än såhär kan man inte få. Här finns allt du behöver i absolut närhet.

Service

Självklart finns all tänkbar service i närheten och lunchen kan du avnjuta runt hörne där Lilla Torg finns med massor av restauranger. Det centrala läget gör naturligtvis att du även har nära till både shopping och träning.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson