Heliosgatan 26, Hammarby sjöstad, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 811 m2
Adress Heliosgatan 26, 120 30 Hammarby sjöstad, Stockholm

Om lokalen

En trevlig lokal med bra inlastningsmöjligheter belägen på plan BV samt en trappa upp i huset. Bottenvåningen hälsar dig välkommen med en generös takhöjd på imponerande 3.13 meter, vilket skapar en öppen och luftig atmosfär. Här finns utrymme för sociala ytor och visningsytor, perfekta för att imponera på kunder eller skapa en dynamisk arbetsmiljö. Integrerade kontorsytor ger möjlighet till smidiga arbetsflöden och effektivt samarbete. Den interna trappan binder samman bottenvåningen och övervåningen på ett stilfullt sätt, där övervåningen välkomnar med ett stort och rymligt pentry samt mötes- och kontorsrum i varierande storlekar. Detta skapar en perfekt balans för att maximera funktionaliteten. Lokalen är anpassningsbar, vilket ger er möjlighet att forma planlösningen precis som ni önskar för ert nya kontor. Er vision blir verklighet här! Stora fönsterpartier från alla fyra väderstreck ger ett naturligt ljusinläpp som lyser upp lokalen. Skapa en arbetsmiljö som inspirerar och motiverar med detta ljusa och anpassningsbara utrymme. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Kommunikation

I nära anslutnng till huset finner ni stationen Luma där tvärbanan tar er till den stora knutpunkten Gullmarsplan på endast några minuter Men det går också fint att promenera samma sträcka på ca 10 min. Bussar eller båt tar er annars vidare in mot eller ut ur stan.

Omgivning

Den sjönära och trivsamma stadsdelen Hammarby präglas av en härlig kombination av innerstadskänsla med grönområden och den rogivande känslan av vattennärvaro.

Service

I området hittar du ett bra utbud av service. Här finns lunchrestauranger, café och hotell. Ytterligare service såsom mataffärer, apotek, gym, frisersalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, skräddare, optiker mm.

Parkering

Parkeringsplatser finns, och hyrs separat via Aimo Park.

Fastighetsägare

St Eriks Markutveckling

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson