Heliosgatan 26, Hammarby sjöstad, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 460 m2
Adress Heliosgatan 26, 120 30 Hammarby sjöstad, Stockholm
Tillträde Omgående

Om lokalen

Belägen på en trappa upp i ett charmigt hus, erbjuder denna lokal en fin atmosfär och en mångsidig planlösning som kommer att inspirera till framgång. Den blandade planlösningen skapar en dynamisk miljö, med ett modernt pentry strategiskt placerat i mitten av lokalen för maximal bekvämlighet. Stora fönsterpartier från alla fyra väderstreck ger inte bara en fantastisk utsikt, utan också ett naturligt ljusinläpp som skapar en trivsam och energifylld arbetsplats. Här har du möjlighet att själv vara med och planera lokalens planlösning så att den just er verksamhet. Välkommen att kontaka oss för mer information samt visning!

Kommunikation

Tvärbanan tar er till den stora knutpunkten Gullmarsplan på endast några minuter Men det går också fint att promenera samma sträcka på ca 10 min. Bussar eller båt tar er annars vidare in mot eller ut ur stan.

Omgivning

Den sjönära och trivsamma stadsdelen Hammarby präglas av en härlig kombination av innerstadskänsla med grönområden och den rogivande känslan av vattennärvaro.

Service

I området hittar du ett bra utbud av service. Här finns lunchrestauranger, café och hotell. Ytterligare service såsom mataffärer, apotek, gym, frisersalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, skräddare, optiker mm.

Parkering

Parkeringsplatser finns, och hyrs separat via Aimo Park.

Fastighetsägare

St Eriks Markutveckling

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson