Heliosgatan 24, Hammarby sjöstad, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 216 m2
Adress Heliosgatan 24, 120 30 Hammarby sjöstad, Stockholm
Tillträde Omgående

Om lokalen

Lokalen är belägen på bottenvåningen i huset och har en mixad planlösning med en bra takhöjd på ca 2,95 i vissa ytor. Lokalen har ett mycket fint ljuinsläpp via stora fönsterpartier i tre väderstreck. Ett stort och välkomnande pentry finner du i mittkärnan av lokalen. Här har du möjlighet att vara med och påverka planlösningen så att den passar in på ditt företags önskemål. Passar bra för verksamheter som har mycket in och utlastning samt kanske lättare produktion. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Kommunikation

Tvärbanans hållplats Luma når du på ca två minuters promenadavstånd. Till Tunnelbanans gröna linje samt busskommunikationer via Gullmarsplan tar det ca 4 minuter med tvärbanan. här finns även en båtlinje till Nybroviken.

Omgivning

Den sjönära och trivsamma stadsdelen Hammarby präglas av en härlig kombination av innerstadskänsla med grönområden och den rogivande känslan av vattennärvaro.

Service

I området hittar du ett bra utbud av service. Här finns lunchrestauranger, café och hotell. Ytterligare service såsom mataffärer, apotek,gym, frisersalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, skräddare, optiker mm.

Parkering

Parkeringsplatser finns, och hyrs separat via Q-park.

Fastighetsägare

St Eriks Markutveckling

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson