Heliosgatan 24, Hammarby sjöstad, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 322 m2
Adress Heliosgatan 24, 120 30 Hammarby sjöstad, Stockholm
Tillträde Omgående

Om lokalen

Ge din verksamhet det bästa av två världar i denna fina lokal i eftertraktade Hammarby Sjöstad! Lokalen ligger på plan 4 i huset och har ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Planlösningen är för närvarande rumsindelad, vilket skapar en effektiv och välorganiserad arbetsplats. Mitt i lokalen finner du ett modernt pentry, perfekt placerat för att möjliggöra bekväma pauser och kreativa mötesplatser. Den större ytan erbjuder flexibilitet för projektbord och en social arbetsmiljö där idéer kan blomstra. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Kommunikation

Tvärbanans hållplats Luma når du på ca två minuters promenadavstånd. Till Tunnelbanans gröna linje samt busskommunikationer via Gullmarsplan tar det ca 4 minuter med tvärbanan. här finns även en båtlinje till Nybroviken.

Omgivning

Den sjönära och trivsamma stadsdelen Hammarby präglas av en härlig kombination av innerstadskänsla med grönområden och den rogivande känslan av vattennärvaro.

Service

I området hittar du ett bra utbud av service. Här finns lunchrestauranger, café och hotell. Ytterligare service såsom mataffärer, apotek,gym, frisersalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, skräddare, optiker mm.

Parkering

Parkeringsplatser finns, och hyrs separat via Aimo Park.

Fastighetsägare

St Eriks Markutveckling

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson