Stora Nygatan 27, Gamla Stan, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 742 m2
Adress Stora Nygatan 27, 111 27 Gamla Stan, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Unna er förmånen att arbeta i en modern och inbjudande arbetsmiljö med perfekt läge i Gamla Stan. Vår kontorslokal är ljus och full av charm med fina utsmyckningar som ger en kreativ arbetsplats. Med tunnelbanan bara ett stenkast bort, kommer ni enkelt och smidigt till och från jobbet varje dag. Denna kontorslokal har en unik blandad planlösning som innehåller allt från större och mindre rum till öppna kontorslandskap, konferensrum, mötesrum och samtalsrum. Här finns utrymme för både samarbete och individuellt arbete. Vi förstår vikten av att en arbetsplats är anpassad efter verksamhetens behov, därför kan vi erbjuda anpassningar för att matcha era specifika önskemål.

Ta chansen att uppleva dessa fantastiska kontorslokaler själv! Kontakta oss för mer information och boka en visning idag. Vi ser fram emot att höra från er!

Kommunikation

Tunnelbanans röda och gröna linje stannar i Gamla Stan och ligger endast några minuters promenadväg ifrån fastigheten.

Omgivning

Upptäck charmiga Gamla stan - en livfull stadsdel som pulserar av energi och historia! Här hittar du en mängd härliga restauranger med smakfull mat och mysig atmosfär. Njut av en avkopplande promenad längs Slussen och Skeppsbrokajen där du kan uppleva den fantastiska utsikten över Stockholms skärgård. Det är enkelt att ta sig hit och du kommer garanterat att få en oförglömlig upplevelse!

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson