Råsundavägen 18, Solna, Solna

Typ av lokal Kontor
Yta 2515 m2
Adress Råsundavägen 18, 169 67 Solna, Solna
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Modern, ljus och luftig lokal i HagaBlue. Ytan präglas framför allt av den ovanligt generösa takhöjden (3.70 m) samt de stora fönsterpartierna som släpper in mängder av ljus. Tillsammans bidrar takhöjden och fönsterpartierna till en rymlig och luftig känsla med hög komfort. Lokalen ligger i markplan och har fina skyltmöjligheter. Kontoret är utrustat med den senaste teknologin och modern ventilation. Här kan du utnyttja ytorna maximalt och bekymmersfritt bedriva din verksamhet på ett av Stockholms smartaste lägen. Fin balans av öppet landskap och konferensrum.

Kommunikation

Det är lika lätt för dig att komma till din arbetsplats som för besökare att hälsa på. HagaBlue ligger nära Solna Station som är en av Stockholms största kommunikationshubbar. Hit går bussar, pendeltåg, tvärbana och inom några år också tunnelbanan. Till Solna Station går du på 4 minuter och sedan tar det bara 7 minuter till Stockholms Central.

Kommunikationerna börjar utanför dörren till HagaBlue. Här finner du bussar och direkt anslutning till E4, E18 och E20 för dig som väljer att ta bilen. Några minuters promenad tar dig till tågtrafik och flygbussar.

HagaBlue anses av många ha det perfekta cykelläget, inte minst tack vare de stora satsningarna som gjorts på cykelleder till och från området de senaste åren. Fler och fler av våra hyresgästers anställda tar cykeln till jobbet. Väl framme finns det rejält tilltagna trygga cykelparkeringar i garaget under HagaBlue.

Omgivning

HagaBlue ligger extremt strategiskt placerat, ett stenkast från tullarna precis intill en av Stockholms huvudleder. Närheten till både Stockholms innerstad, Arlanda och Bromma flygplats gör läget optimalt. Kvarteren kring HagaBlue utvecklas just nu i snabb takt och anses vara ett av de mest pulserande affärsområdena i Stockholm. Den nya tunnelbanelinjen som kommer att knyta ihop Haga med innerstaden gör så klart området ännu mer attraktivt under de kommande åren

Service

I kvarteren kring HagaBlue finns allt du kan tänkas behöva i form av service och restauranger, och med några minuters promenad tar du dig till Skandinaviens största shoppingcenter, Mall of Scandinavia, där utbudet av butiker och restauranger är närmast oändligt. Det är lätt att hitta lunchställen i och utanför HagaBlue. Problemet blir snarare att välja. Italienskt, grekiskt, japanskt, thailändskt och ekologisk svensk husmanskost är bara några av de köken du har till förfogande. Och planerar du för en affärslunch finns det både slott och herrgårdar att tillgå, för att inte tala om Stockholms äldsta värdshus, Stallmästaregården, vackert belägen vid Brunnsviken och alldeles intill Haga Forum. Radison Royal Park Hotel och anrika Ulriksdals Wärdshus når du på ett par minuters resa med bilen.

Parkering

I HagaBlue finns ett varmgarage med 140 parkeringsplatser. Med hiss kommer du snabbt, smidigt och tryggt till ditt kontor. Här finns det också gott om cykelparkeringar, vilket är viktigt med tanke på det perfekta cykelavståndet från Stockholms alla hörn.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson