Kungsbron 21, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 440 m2
Adress Kungsbron 21, 111 22 City, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse
Hyra Hyra är 6400 kr/m2 och år. Utöver hyran tillkommer fastighetsskatt 851 kr/m2 och år, värme/kyla 150 kr/m2 och år, sophantering 20 kr/m2 och år.

Om lokalen

Välkommen till er nya arbetsplats - ett modernt och luftigt kontor med mycket fina ytskickt. Här kliver ni in i en välkomnande entré som även kan ytnyttjas som lounge. En stor öppen yta i närheten av entrén med plats för flertalet arbetsplatser. Lokalen erbjuder dessutom fokusrum, möjlighet till kontorsrum samt ett flertal mötes och samtalsrum. Ett stort härligt ovh modernt pentry med plats för hela bolaget att samlas. Lokalen har en luft kapacitet för ca 31 personer. Kungsbron 21 ger rum för arbetsglädje, energi och kreativitet. I inspirerande miljö och flexibla kontorslokaler utrustade med den senaste tekniken ges förutsättningar för en arbetsplats utöver det vanliga. Nyrenoverade ljusa lokaler med konferensmöjligheter i fastigheten. Runt hörnet ligger Klarastrandskanalen med sitt idylliska parkområde. Fastigheten är miljöklassad enligt BREEAM - Very Good Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka visning. Er framtida arbetsplats väntar på att bli upptäckt!

Kommunikation

Ligg steget före genom att ha stadens bästa kommunikationer runt knuten. Spara tid och humör för er såväl som för besökare och kunder. Arlanda Express, flygbussar, t-bana och tåg bara några minuter bort möjliggör en snabb och smidig färdväg till och från kontoret. Här har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som på Kungsbron 21. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Klarastrandskanalen.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson