Kungsbron 21, City, Stockholm

Yta 285 m2
Adress Kungsbron 21, 111 22 City, Stockholm

Om lokalen

Här har ni möjlighet att vara med och skapa ert nya drömkontor. Behöver ni ett öppet och ljust kontor med några mötes och samtalsrum, eller är ni i behov av flera kontorsrum? Vi lyssnar in och hjälper er med planlösningen så att den matchar era specifika behov. Lokalen är belägen på plan 2 tr i huset och ingår idag i en del av ett större kontor som kommer delas av och byggas upp med nya moderna ytskick. En fantastisk möjlighet för er vill skapa något unikt. Kungsbron 21 ger rum för arbetsglädje, energi och kreativitet. I inspirerande miljö och flexibla kontorslokaler utrustade med den senaste tekniken ges förutsättningar för en arbetsplats utöver det vanliga. Nyrenoverade ljusa lokaler med konferensmöjligheter i fastigheten. Runt hörnet ligger Klarastrandskanalen med sitt idylliska parkområde. Fastigheten är miljöklassad enligt BREEAM - Very Good Kontakta oss för mer information samt visning.

Kommunikation

Ligg steget före genom att ha stadens bästa kommunikationer runt knuten. Spara tid och humör för er såväl som för besökare och kunder. Arlanda Express, flygbussar, t-bana och tåg bara några minuter bort möjliggör en snabb och smidig färdväg till och från kontoret. Här har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som på Kungsbron 21. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Klarastrandskanalen.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson