Lindhagensgatan 74, Kungsholmen, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 1540 m2
Adress Lindhagensgatan 74, 112 18 Kungsholmen, Stockholm
Tillträde Omgående

Om lokalen

Möjlighet att hyra 1 608 kvm kontor på plan 6 i fin fastighet. Modernt klimat och öppna fina ytor mixat med konferensrum. Det är uppskattat med garage i huset för såväl bil som cykel. Laddplatser finns installerat. Fastigheten är miljömärkt med LEED Platinum samt Breeam very Good. Huset totalrenoverades 2017. Modern och flexibel kontorslokal. Lokalen har härligt ljusinsläpp ifrån tre håll och den täta fönstersättningen ger en ljus och luftig känsla. Fin utsikt mot Lindhagensgatan. Ifrån hisshallen tar ni er in till lokalen via två entréer. Optimalt för att kunna ha en extern- och en intern zon. Konferensrum av varierande storlek ligger bekvämt disponerade över ytan. Flexibla och rymliga kontorsytor för att kunna sitta tillsammans i landskap eller i projektteam. Den öppna känslan förstärks av glaspartier in mot mötesrummen. Det finns ett stort rymligt pentry som är lokalens hjärta. Trivsam atmosfär skapas med fina textilgolv och moderna akustikplattor i tak som ger en dämpande effekt. WC grupper med dusch, för den som startat dagen med en cykeltur till kontoret. En härlig arbetsmiljö kort sagt! Välkommen att kontakta oss för att boka en visning!

Kommunikation

Ultimat läge med närhet både till tunnelbanans gröna och blå linje, samt bussar. Närmst ligger Thorildsplan (grön linje) som nås inom ca 3 min. Grön/blå linje vid Fridhemsplan samt Stadshagen inom smidigt promenadavstånd. Bussar avgår ifrån Lindhagensgatan, med bra kommunikationer mot bl.a Nacka och Hammarby Sjöstad. Promenadavstånd till stora bussterminalen vid Fridhemsplan, där även flygbussar avgår. Här finns även en otrolig fördel med närheten till E4 och Essingeleden.

Service

Fina grönområden inom kort gångavstånd. Trevligt att ta en lunchpromenad till Rålambshovsparken. Ett stort serviceutbud bjuds inom promenadavstånd. Fridhemsplan är en given knutpunkt med sin livfulla mix av butiker, restauranger och service. Västermalmsgallerian, med ca 40 butiker under ett tak. Längre upp på Lindhagensgatan ligger Lindhagenshuset med bl.a. ICA Maxi, gym och Systembolaget. Fortsätter man västerut finns fina promenadstråk utmed Hornsbergs strand och serveringar vid vattnet. Optimalt för att klämma in en löprunda under lunchen. För den som hellre tränar i grupp eller på gym ligger Friskis och Svettis gym i kvarteret på Ulriksborgsgatan. Närhet till fina naturområden i Rålambshovsparken med boulebana och vattennära vidsträckta grönområden.

Parkering

Parkeringsplatser finns i fastighetens garage. Även laddplatser.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson