Västra Järnvägsgatan 23, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 640 - 2436 m2
Adress Västra Järnvägsgatan 23, 111 22 City, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Tag plats i ett fenomenalt cityläge på imponerande höjd. Den helglasade fasaden är ett välkänt landmärke för många - och ligger alldeles intill Centralstationen och navet av kommunikationer i City. Precis som vår unika takterrass ger ett svindlande perspektiv av staden, med sin vidsträckta utsikt - så är denna lokal ämnad att ge hyresgästen ett helt nytt perspektiv på arbetsdagen. Med strålande utsikter för verksamheten! Lokalen sträcker sig över ett helt våningsplan och har entréer ut till två trapphus med hissar. Därav är det möjligt att dela av ytan till mindre enheter, såsom 1200 kvm eller ca 640 kvm som minst. Här erbjuds moderna kontorsytor i väldisponerad planlösning. Gott om mötesrum fördelat både över intern/extern zon. Representativa boardrooms med slående utsikt mot Kungsholmen och City. Lokalen har gott om rum för att kunna ha teams-möten och liknande. Stor fin pentryyta med inbjudande lounge. Soliga dagar tar ni med er lunchen eller kaffekoppen upp på den vidsträckta takterrassen med utsikt över hela stan. Här finns även pentry att boka vid event. Samt ett supermodernt utegym! Omklädningsrum och duschar finns i fastigheten. Ljusinsläpp ifrån tre väderstreck. Här finns dessutom en vidsträckt balkong, som nås från flera rum. Fina glaspartier delar av, utan att göra avkall på det härliga ljusinsläppet. God akustik med dämpande material genomgående. Modern ventilation som med goda mått tillåter 300 arbetsplatser. Inför tillträdet kommer finnas möjlighet att göra personliga tillval kring ytskikt. Lokalen är skapad utifrån att ge trivsel och bekvämlighet för det moderna bolaget. Tveka inte att kontakta oss för en privat visning på plats! Varmt välkomna till Kungsbrohuset.

Kommunikation

Med Centralen ett stenkast bort har du access till allt och alla oavsett destination. Pendeltåg, Citybanan, fjärrtåg, regionaltåg, Tunnelbana, Arlanda Express, Flygbussar, busslinjer och taxitrafik inom ett stenkast. Det här är Sveriges största knutpunkt.

Service

Kungsbrohuset erbjuder en hög trivselfaktor och servicenivå för sina hyresgäster. Garage i huset med laddplatser för elbil. Cykelgarage. Omklädningsrum med duschar erbjuds. En otroligt fin takterrass med 360 graders vy över stan. Dessutom utrustat med ett utegym, som upplagd för magiska träningspass! På den stora rymliga terrassen finns fina blomsterplaneringar samt gott om sittplatser och bord för att kunna ta ut lunch eller fika. Solsängar installerades för sommarsäsongen 2023. Ni har även tillgång till att hyra ett pentry och reseravera takterrassen för företagsevents. Som granne till kontorshyresgästerna finns även ett hotell, för långväga kunder. Närheten till Stockholm citys hela utbud av service, butiker, nöjen och restauranger ligger även för era fötter med detta centrala läge.

Parkering

Parkering i garage, även laddplatser. Cykelparkering i låst rum.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson